We stellen je graag voor aan het team van Stichting Technotrend

Wie zijn wij?

Stichting Technotrend bestaat uit een wisselend team van gedreven en ambitieuze verbinders, ontdekkers en doeners. We delen de passie/innerlijke drive om een duurzame samenleving tot stand te brengen. Persoonlijke vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling verbinden we met betrokkenheid en samenwerking. We hebben respect voor elkaar, de natuur en we voelen ons verbonden met huidige en toekomstige generaties. Ieders inbreng, persoonlijkheid, kennis en vaardigheden vinden we hierbij belangrijk en waardevol. We zetten leerlingen, docenten, onszelf en andere partners in hun kracht. Zo scheppen we een fijne, open, inspirerende en gastvrije werksfeer waarin we ons thuis kunnen voelen. We staan vanzelfsprekend open voor collega’s uit en met diverse achtergronden.

Patrick van der Hofstad

Directeur-bestuurder
Ik bedenk en begeleid projecten en onderhoud contacten met opdrachtgevers en partners.
foto Jesper Coeleveld

Jesper Coeleveld

Directeur-bestuurder
''Milieu & techniekonderwijs biedt een mooie manier om bewustwording te vergroten."
foto Jurgen Tielbeke

Jurgen Tielbeke

Adviseur & Projectleider
Een van de oprichters van Stichting Technotrend
foto Geertjan Aleven

Geertjan Aleven

Gastdocent & projectcoördinator duurzaam onderwijs
Nu nog duurzame projecten als basis en straks op weg naar duurzaamheid als een way of life!
foto Karl Beerenfenger

Karl Beerenfenger

Gastdocent & expeditieleider
Als expeditieleider bij stichting By the Ocean we Unite bezeil ik de wateren rond Noordwest-Europa om bij te dragen aan onderzoek naar (micro)plastic.
Marrit Bolwerk

Projectmedewerker
Gedreven door mijn passie voor gelijkwaardigheid en duurzaamheid zet ik mij in voor projecten binnen Stichting Technotrend.
foto Wouter

Wouter Buursma

Projectmedewerker
Door middel van verschillende educatieprogramma's leren we reflecteren op de impact die wij als mens hebben op onze omgeving.
Eline Koelen

Projectcoördinator
Door op een stadsmoestuin te werken, ben ik gaan inzien hoe belangrijk duurzaamheid voor deze wereld is.
Elieska

Elieska Lensink

Projectmedewerker
Door met kinderen en jongeren in gesprek te zijn over het klimaat, en vooral over hoe wij als jonge generatie onze rol kunnen pakken in deze uitdaging, houd ik hoop.
foto Kaat Oudesluijs

Kaat Oudesluijs

Bureaucoördinator
De spin in het web
Joris Petterson

Gastdocent regio zuid & ondernemer
'We moeten geen producten ontwerpen, maar productcyclussen.''
foto Sanne Peters

Sanne Peters

Projectmedewerker
Alles op onze aarde hangt met elkaar samen en daar moeten we goed voor zorgen. Dit bewustzijn is essentieel voor een groene en eerlijke toekomst, ik zet me hier dan ook met veel enthousiasme voor in.
foto Ted Jan

Ted Jan Post

Projectmedewerker
Een sterk bewustzijn en een diepe verbinding met de levende aarde kan niet vroeg genoeg beginnen, daarom werk ik graag aan duurzaamheid in het onderwijs.
foto Martin van Pul

Martin van Pul

Projectmedewerker
Ik wordt enthousiast van mijn werk bij Stichting Technotrend omdat ik hier bijdraag aan onderwijs dat jongeren hun plek geeft binnen de transitie naar een duurzame samenleving.
foto Herman

Herman Radstake

Communicatieadviseur
Jongeren en duurzaamheid gaan allebei over de toekomst. Ik wil graag bijdragen aan de voorbereiding van jongeren op een duurzame levensstijl.
Manon Scholte

Projectmedewerker
Ik ben gemotiveerd om leerlingen zelf te laten nadenken en zich bewust te worden van de impact die zij hebben op de planeet.
foto Peter

Peter Vanlaerhoven

Gastdocent regio Zuid
Gastdocent met een passie voor natuur, ecologie en de leefomgeving
foto Annemarie Voorsluys

Annemarie Voorsluys

Projectmedewerker
Het behalen van een duurzame samenleving gebeurt door het bouwen van bruggen tussen verschillende stakeholders. In mijn ogen is wederzijds begrip hierin de succesfactor.