We stellen je graag voor aan het team van Stichting Technotrend

Wie zijn wij?

Stichting Technotrend bestaat uit een wisselend team van gedreven en ambitieuze verbinders, ontdekkers en doeners. We delen de passie/innerlijke drive om een duurzame samenleving tot stand te brengen. Persoonlijke vrijheid en ruimte voor eigen ontwikkeling verbinden we met betrokkenheid en samenwerking. We hebben respect voor elkaar, de natuur en we voelen ons verbonden met huidige en toekomstige generaties. Ieders inbreng, persoonlijkheid, kennis en vaardigheden vinden we hierbij belangrijk en waardevol. We zetten leerlingen, docenten, onszelf en andere partners in hun kracht. Zo scheppen we een fijne, open, inspirerende en gastvrije werksfeer waarin we ons thuis kunnen voelen. We staan vanzelfsprekend open voor collega’s uit en met diverse achtergronden.

Patrick van der Hofstad

Directeur-bestuurder
Ik bedenk en begeleid projecten en onderhoud contacten met opdrachtgevers en partners.
foto Jesper Coeleveld

Jesper Coeleveld

Directeur-bestuurder
''Milieu & techniekonderwijs biedt een mooie manier om bewustwording te vergroten."
foto Jurgen Tielbeke

Jurgen Tielbeke

Adviseur & Projectleider
Een van de oprichters van Stichting Technotrend
foto Geertjan Aleven

Geertjan Aleven

Gastdocent & projectcoördinator duurzaam onderwijs
Nu nog duurzame projecten als basis en straks op weg naar duurzaamheid als een way of life!
foto Karl Beerenfenger

Karl Beerenfenger

Gastdocent & expeditieleider
Als expeditieleider bij stichting By the Ocean we Unite bezeil ik de wateren rond Noordwest-Europa om bij te dragen aan onderzoek naar (micro)plastic.
foto Marit

Marit Boekema

Projectmedewerker
Ik ben een enthousiaste historica en geschiedenisdocent en ik heb een passie voor duurzaamheid.
Timo

Timo Boland

projectmedewerker en gastdocent
Door te werken bij Stichting Technotrend hoop ik de generaties na mij beter voor te bereiden op hun toekomst.
fot Mark Boode

Mark Boode

Projectmedewerker en curriculumontwikkelaar
Door verbeeldingskracht, storytelling en samenwerking een groen en rechtvaardig toekomstbeeld creëren.
foto Wouter

Wouter Buursma

Projectcoördinator
Door middel van verschillende educatieprogramma's leren we reflecteren op de impact die wij als mens hebben op onze omgeving.
foto Sabine van Dooren

Sabine van Dooren

Projectmedewerker
De natuur is wonderbaarlijk en inspirerend – het is zo belangrijk dat we met dat besef opgroeien.
Frank Goethals

Projectmedewerker
Door duurzaamheid op een brede manier en op energieke wijze aan te vliegen met docenten en jongeren, hoop ik dat er een generatie opstaat die het anders wil en durft te gaan doen.
foto Liza

Liza Hoefnagels

Projectcoördinator Young Innovators
Yanna Hoek

Projectmedewerker
Met een diversiteit aan skills kunnen wij onze toekomst intekenen met hoopvolle beelden en ideeën.
foto Jelle Jelsma

Jelle Jelsma

Projectmedewerker
Bij Stichting Technotrend hoop ik mijn enthousiasme voor duurzaamheid en onderwijs over te kunnen brengen aan zoveel mogelijk mensen!
foto Juliette

Juliette Kirkenier

Projectleider
Eline Koelen

Projectcoördinator
Door op een stadsmoestuin te werken, ben ik gaan inzien hoe belangrijk duurzaamheid voor deze wereld is.
Bo Maeijer

Projectmedewerker
Door mee te werken aan projecten van STT hoop ik een bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling van duurzaamheid in het onderwijs en een duurzamere wereld.
Sabine de Meer

Projectmedewerker
Om een positieve impact op het klimaat te maken, is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de jongere generatie bewust wordt van het probleem.
foto Thijs van der Meulen

Thijs van der Meulen

stagiair sustainable development
Door praktische vaardigheden mee te geven tijdens de voor jongeren belangrijke jaren op de middelbare school kunnen we de sociale draagkracht voor duurzamere initiatieven vergroten.
foto Kaat Oudesluijs

Kaat Oudesluijs

Bureaucoördinator
De spin in het web
Joris Petterson

Gastdocent regio zuid & ondernemer
'We moeten geen producten ontwerpen, maar productcyclussen.''
foto Sanne Peters

Sanne Peters

Projectmedewerker
Alles op onze aarde hangt met elkaar samen en daar moeten we goed voor zorgen. Dit bewustzijn is essentieel voor een groene en eerlijke toekomst, ik zet me hier dan ook met veel enthousiasme voor in.
foto Ted Jan

Ted Jan Post

Projectmedewerker
Een sterk bewustzijn en een diepe verbinding met de levende aarde kan niet vroeg genoeg beginnen, daarom werk ik graag aan duurzaamheid in het onderwijs.
foto Martin van Pul

Martin van Pul

Projectmedewerker
Ik wordt enthousiast van mijn werk bij Stichting Technotrend omdat ik hier bijdraag aan onderwijs dat jongeren hun plek geeft binnen de transitie naar een duurzame samenleving.
foto Herman

Herman Radstake

Communicatieadviseur
Jongeren en duurzaamheid gaan allebei over de toekomst. Ik wil graag bijdragen aan de voorbereiding van jongeren op een duurzame levensstijl.
Manon Scholte

Projectmedewerker
Ik ben gemotiveerd om leerlingen zelf te laten nadenken en zich bewust te worden van de impact die zij hebben op de planeet.
foto Peter

Peter Vanlaerhoven

Gastdocent regio Zuid
Gastdocent met een passie voor natuur, ecologie en de leefomgeving
foto Maaike de Waele

Maaike de Waele

Gastdocent
Bij Stichting Technotrend hoop ik als gastdocent jongeren te inspireren en motiveren om zich bezig te houden met de wereld klimaatbestendig te maken.