30 mei: Kanaleneiland Geeft Energie!

Wilt u weten hoe inwoners van Kanaleneiland samen met ons een slag geslagen hebben in de energietransitie? En onze streefdoelen flink voorbij zijn gegaan in 2 jaar tijd? 

Kom dan naar Kanaleneiland Geeft Energie op 30 mei om 16:00, locatie wordt spoedig bekendgemaakt. 

Tijdens deze slotbijeenkomst van het project en het werktraject Energietransitie Kanaleneiland, zullen we samen met u onder het genot van een hapje en een drankje deze enorme prestatie vieren en onze toolbox lanceren. In deze toolbox zitten tools die helpen bij het betrekken van wijken bij de energietransitie. Deze toolbox geeft handvatten om samen met deze transitie aan de slag te gaan. De toolbox is bedoeld voor gemeenten en organisaties die ook zo’n succes willen boeken.

Nieuwsgierig hoe we dit gedaan hebben? Of komt u uw favoriete energieklusser vieren? We zien u graag de 30ste! Meld u aan via deze link of de QR-code beneden, zet de datum in uw agenda en deel dit evenement in uw netwerk. We hopen u daar te zien!

QR-code aanmelding

Dit project is een samenwerking van Wijkcoöperatie Kanaleneiland, Energie-U, Energiebox, Herman Brood Academie en Stichting Technotrend.

Stadspark

Neem contact op