Uitnodiging Sustainability Accelerator online showcase: 29 mei

Ben je op zoek naar praktijkvoorbeelden om duurzaamheid in het onderwijs binnen jouw school te integreren? Dan nodigen wij je graag uit voor onze

Sustainability Accelerator Program Showcase 

Datum en tijd: woensdag 29 mei om 16.00 uur.

Locatie: online (na aanmelding ontvangt u een link naar de sessie).

Onze vier pilotscholen zijn een jaar lang aan de slag geweest om duurzaamheid structureel te integreren in hun school als onderdeel van het Sustainability Accelerator Program (SAP). SAP is een Europees programma voor scholen en docenten dat zich richt op het begeleiden van scholen voor duurzaamheidsonderwijs met als doel planetair burgerschap. Op onze SAP Showcase delen scholen op een interactieve manier hun reis door het programma, waarbij er volop gelegenheid is voor feedback. Het zal ook een gelegenheid zijn om meer te leren over de innovatiereis naar transformatief duurzaamheidsonderwijs.

Wanneer 

De SAP Showcase wordt online gehouden op woensdag 29 mei van 16:00 - 17:30 uur. Het duurt 90 minuten plus een optionele vraag- en antwoordsessie aan het eind.

Aanmelden

Vul hier het korte formulier in om je aan te melden.

Extra informatie

Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking tussen Stichting Technotrend en Innovationhub.school. Voor meer informatie over dit project klik hier.

Partners

Dit project is mogelijk gemaakt door: 

logo Erasmus+  logo teachers for climate

Uitnodiging showcase SAP

Neem contact op