Projectweek Circulaire Economie, Roc TOP Amsterdam

Roc TOP in Amsterdam gaf in de Week van de Circulaire Economie, die van 1 - 6 februari 2021 werd gehouden, een projectweek over de circulaire economie. Stichting Technotrend en de Nederlandse Academie voor Duurzaam Onderwijs hebben gezamenlijk dit duurzame onderwijsprogramma ontwikkeld.

In deze week gingen studenten van zes opleidingen aan de slag met praktijkopdrachten van circulaire bedrijven. De deelnemende opleidingen zijn Fietstechniek, Beveiliging, Facilitair, Manager ondernemer horeca, Marketing & events, Eventmanagement en Travel, leisure & hospitality.

De docenten van ROC TOP verdiepen zich via online lesmateriaal dat speciaal voor hen is ontwikkeld in de verschillende aspecten van duurzaamheid, zoals de sustainable development goals (SDG's), energietransitie en circulariteit.

Lees meer op de website van Roc TOP.

Via de online cursus Spark the Future gaat deze ambitieuze school aan de slag met de vraag hoe ze de schoolorganisatie en het curriculum aan de hand van de Whole School Approach stap voor stap kunnen verduurzamen.

schema circulaire economie

Neem contact op