31 maart: eigen site voor Young Innovators NL

Het Young Innovators team heeft groot nieuws! Het programma is de afgelopen tijd zo groot gegroeid dat het zijn eigen platform nodig heeft. Op 31 maart 2022 lanceerde het team tijdens de live Kick-off van Young Innovators 2022 de eigen website van het programma.

Het Young Innovators programma heeft een veelomvattend aanbod om leerlingen kennis te laten maken met o.a. duurzaamheid en systeemdenken. Docenten, leerlingen en lokale organisaties gaan samen aan de slag om verandering te maken.

Op de website is terug te vinden wat het programma precies inhoudt, met wie Young Innovators samenwerken en in welke regio’s Young Innovators actief is. Op de website is ook beschreven wat er van scholen en organisaties wordt verwacht als ze aan het programma willen deelnemen.

Scholen kunnen deelnemen aan het bestaande Young Innovators programma, maar het team maakt ook programma’s op maat.

Belangstelling?

Neem een kijkje op de website young-innovators.nl als je meer wilt weten over het programma of over wat er van je organisatie of school wordt verwacht bij deelname. Of natuurlijk als je benieuwd bent naar deze mijlpaal!

Wil je je leerlingen graag intensief laten kennismaken met klimaatvraagstukken, aan de hand van echte casussen of vraagstukken? Neem contact op.

Werk je bij een bedrijf, overheid of ngo dat een actuele casus/vraagstuk heeft over klimaat of duurzaamheid die je aan de creatieve geest van jongeren wil voorleggen? Neem contact op.

Young Innovators wordt mede mogelijk gemaakt door

logo Fonds NME

header YI-site

Neem contact op