14 november: 5e Duurzame Docenten Diner, Haarlem

Op 14 november 2024 bieden gemeente Haarlem en Stichting Technotrend het vijfde en laatste diner in een reeks van vijf Duurzame Docenten Diners. Voor dit diner wordt het Duurzaam Docenten Netwerk Leiden uitgenodigd om met de Haarlemse collega's ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Het Duurzaam Docenten Netwerk Leiden ondersteunt docenten o.a. met het uitbouwen van Green Offices, uitwisseling van best practices, een jaarlijkse Groene Vrijdag  en deelbare lesmaterialen. Marco de Kok is medeoprichter, gastdocent duurzaamheid en projectmanager van de Coöperatie Energiek Leiden. 

Lokaal netwerk

De diners zijn een initiatief van de gemeente Haarlem en voor docenten aan Haarlemse onderwijsinstellingen kosteloos. Het doel is om in vijf bijeenkomsten te komen tot een lokaal netwerk van docenten die expertise en ervaring uitwisselen op het gebied van leren voor duurzame ontwikkeling. De serie diners wordt eind 2024 afgesloten met een uitwisseling met het Duurzaam Docentennetwerk Leiden.

Download hier de flyer met het programma van de Duurzame Docenten Diners.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor een of meer van de diners.

Per diner is plek voor 25 docenten.

Dit is het laatste diner van dit jaar en van deze reeks van vijf. 

De Duurzame Docent Diners worden georganiseerd en begeleid door Stichting Technotrend, Teachers for Climate en Masterclasses Duurzaam Onderwijs.

Lees meer over de Duurzame Docenten Diners in Haarlem.

 logo teachers for climate

mensen rond een tafel

Neem contact op