Projectmedewerker VMBO-MBO

Utrecht
HBO of WO

Stichting Technotrend zoekt een enthousiaste en ondernemende projectmedewerker voor het coördineren van onderwijsprojecten met betrekking tot duurzame ontwikkeling in het vmbo en mbo.

Jij wordt (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van een of meer projecten over o.a. inclusieve energietransitie in de Utrechtse wijk Kanaleneiland en het opzetten van een Climate Action Academy voor MBO-zorgopleidingen.

Je wordt lid van ons team VMBO – MBO waar je samen met 1 of 2 andere collega's verantwoordelijk bent voor de projectvoortgang. Naast bovenstaande projecten is er eventuele ruimte om ook mee te werken in projecten gericht op het Sterk Techniek Onderwijs (STO). Je wordt deel van een enthousiast, creatief en energiek team van collega's die elkaar steunen en sparringpartners zijn.

Functie taken

Je taken als projectmedewerker zijn:

• Projectmanagement. Je bent samen met je collega('s) verantwoordelijk voor de planning, organisatie, communicatie en promotie van het project.
  • Aanspreekpunt en sparringpartner voor de projectpartners
  • Afstemmen met scholen en docenten
  • (door)Ontwikkelen van lesprogramma's voor zowel het vmbo en mbo
  • Acquisitie van nieuwe projecten (subsidieaanvragen).

Je legt verantwoording af aan de teamcoördinator VMBO – MBO.

Functie eisen

We zoeken een projectmedewerker die

• kennis van en aantoonbare drive heeft voor een duurzame samenleving
  • goed kan organiseren en samenwerken en stressbestendig is
  • werkt met een positieve en enthousiaste werkhouding
  • creatief en flexibel is.

Wij vinden het een pré als je:

• affiniteit met en/of ervaring hebt in het vmbo en mbo onderwijs
  • eerder hebt gewerkt in een projectteam.

Overige info

Stichting Technotrend biedt

• een functie van minimaal 24 tot maximaal 32 uur in de week, liefst met ingang van 1 februari 2023.*
  • salaris van € 16 tot € 18 per uur, ZZP’ers € 25 - € 30 per uur, afhankelijk van ervaring.
  • een leuke en leerzame werkplek met gemotiveerde collega's en doorgroeimogelijkheden
  • in het eerste jaar een 0 urencontract, na 1 jaar een urencontract.

* Dit kan in overleg afgestemd worden op jouw wensen, zodat je deze goed kunt laten samengaan met eventuele andere werkzaamheden of activiteiten.

Belangstelling?

Neem dan snel contact op met Teamcoördinator VMBO – MBO Liza Hoefnagels (klik om een mail te openen), of stuur ons een bericht via het formulier hieronder.