gastdocent duurzaamheid, natuur en techniek (PO)

Utrecht
HBO of WO

We zoeken een enthousiaste en ondernemende gastdocent voor het uitvoeren van verschillende lessen op basisscholen, zoals een serie over duurzaamheid, natuur en techniek.

De Brede School in Utrecht Overvecht heeft als doelstelling dat kinderen van 0 tot 12 jaar talenten ontwikkelen om zo hun kansen op een mooie toekomst te vergroten. De aangesloten organisaties bieden programma’s aan op verschillende terreinen (sociaal-emotioneel, cognitief, fysiek en creatief) zowel binnen als buiten de scholen. Voor de kinderen in de bovenbouw heeft Stichting Technotrend verschillende lesprogramma's ontwikkeld over duurzaamheid, natuur en techniek.

Interesse?

Neem dan snel contact op met directeur Patrick van der Hofstad, patrick.vanderhofstad@stichtingtechnotrend.nl

Functie taken

Je gaat als gastdocent verschillende lessen en lessenseries geven.

• De lessen van 60 minuten worden wekelijks gegeven.
  • De lessen worden op verschillende scholen op dezelfde manier gegeven en waar mogelijk worden deze na elkaar op één dag ingepland. De keuze van de dag wordt in overleg vastgesteld.
  • De lessen worden gegeven vanaf 18 januari 2021, als de scholen dan weer open kunnen gaan, of vanaf het moment dat ze daarna weer open gaan.

Functie eisen

Waar zijn we naar op zoek?

Voor de uitvoering van de lessen zoeken we een gemotiveerde kandidaat:

• Die ervaring heeft in het primair onderwijs
  • Met kennis van en liefde voor duurzaamheid, techniek en natuur
  • Die goed kan organiseren, stressbestendig is en goed kan samenwerken
  • Met een positieve en enthousiaste werkhouding
  • Een onderwijsbevoegdheid is een pré maar geen vereiste.

Overige info

Wat bieden wij?

Voor het verzorgen van de lessen bieden wij:

• Een 0-uren contract met een uurtarief van €12 – 15 afhankelijk van ervaring.
  • Voor ZZP’ers: een vergoeding van € 60,- ex btw per gastles van één uur inclusief voorbereiding
  • Een fantastische ervaring waarbij je een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen
  • De mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen.