Projectmedewerker onderwijsprojecten duurzame technologie

Utrecht
HBO of WO

Voor verschillende onderwijsprojecten zoekt Stichting Technotrend per direct een projectmedewerker voor ondersteuning en coördinatie van verschillende projectactiviteiten.

Als projectmedewerker heb je een leuke en flexibele functie voor minstens twee dagen per week, met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen. Je werkt nauw samen directeur van Stichting Technotrend en wordt ondersteund door een onderwijsspecialist.

Periode: Per direct t/m augustus 2020.

Uren: Minstens 16 uur per week

Vergoeding: minimumloon voor studenten, € 12-15 exclusief vakantiegeld voor een afgestudeerde (afhankelijk van ervaring), of € 20-25 excl btw per uur als ZZP'er (afhankelijk van ervaring).

Belangstelling? Mail dan voor 20 augustus je cv en motivatie naar Annemarie Voorsluys via annemarie.voorsluys@stichtingtechnotrend.nl.

Functie taken

    • inzet op verschillende projecten, 2 tot 5 dagen per week

    • Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en coördinatie van de projectactiviteiten en voor een gestroomlijnde uitvoering hiervan.

    • Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van goede contacten met scholen en betrokkenen.

    • Tijdens de werkzaamheden werk je nauw samen met de directeur, onderwijsspecialisten en de communicatiemedewerker. Ook draag je bij aan de versterking van het team, bijvoorbeeld door middel van werving en begeleiding van stagiairs en tussenjaarstudenten.

    • Wij bieden een afwisselende, creatieve werk plek in een leuk team in hartje Utrecht (5 min. fietsen van Utrecht Centraal) en een passend salaris of beloning als ZZP'er, student of afgestudeerde.

Functie eisen

    • Je hebt HBO/WO niveau
    • Ervaring in het onderwijs is een pré
    • Je hebt affiniteit met techniek en/of duurzaamheid
    • Je kunt je goed inleven in de doelgroep
    • Je bent zelfstandig, proactief en een echte netwerker
    • Zowel coördineren als samenwerken gaan je goed af.

Overige info

Voor Stichting Technotrend is het van belang om een goede werkervaring op het gebied van duurzame ontwikkeling te bieden aan studenten en net afgestudeerden. Dit draagt bij aan het vergroten van professionals met kwaliteiten en ervaring voor het verduurzamen van onze maatschappij. Ook ondersteunt Stichting Technotrend in de vervolgstappen van hun loopbaan.

Over Stichting Technotrend

Stichting Technotrend is een stichting die zich richt op duurzame ontwikkeling door techniekeducatie. Er zijn doorlopende leerlijnen op het gebied van duurzaamheid en techniek, waarin met name de onderwerpen (zwerf)afval en energie belangrijke thema’s zijn. In 2014 is Stichting Technotrend begonnen om het programma 'Energy Challenges' naar de regio Utrecht te halen. Energy Challenges is een duurzaamheidswedstrijd voor scholen waarbij jongeren worden uitgedaagd om een spetterende campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school. Het is één van de vele (educatie-)projecten op het gebied van duurzaamheid en techniek die de stichting van lokaal tot landelijk niveau organiseert.

We voeren ook veel projecten uit waarin leerlingen, als onderdeel van hun onderwijs, bijdragen aan duurzame initiatieven in de wijk rond de school; de school krijgt dan een rol als energieambassade in de wijk. In veel andere projecten ondersteunen we (techniek)scholen bij het realiseren van samenwerking met bedrijven (bv bouw en installatie) om het onderwijs up-to-date te krijgen met de nieuwste duurzame technologie.

Neem contact op