Projectmedewerker onderwijsproject Shop KlimaatWijs

Utrecht
HBO of WO

Voor het onderwijsproject Shop KlimaatWijs zoekt Stichting Technotrend per direct een (parttime) projectmedewerker, voor de werving, coördinatie en ondersteuning van de deelnemende scholen binnen dit project.
Het Shop KlimaatWijs Programma zal plaatsvinden in de periode september tot en met november 2019. Op verschillende scholen in Utrecht wordt les gegeven over energiebesparing en klimaat, het stellen van vragen en het maken van vlogs. Tijdens het lesprogramma gaan kinderen winkeliers in de buurt van de school en hun klanten bezoeken en vragen stellen over energiebesparing, om meer te leren over wie de vakmensen zijn waarmee de winkelier te maken heeft voor verlichting, verwarming en koeling en welke zaken spelen bij verduurzaming van winkels. Communicatie d.m.v. foto’s van winkeliers en klanten en vlogs van leerlingen speelt een belangrijke rol in het project.

Voor dit onderwijsproject bieden wij een leuke, flexibele functie voor twee dagen per week, met mogelijke uitbreiding naar 3 tot 5 dagen, als je ook voor andere projecten wilt worden ingezet. Je werkt nauw samen met de directeur van Stichting Techotrend en wordt ondersteund door een onderwijsspecialist. De werkzaamheden gaan in per direct en lopen tot (eind) december 2019.

Uren: Minstens 16 uur per week (met mogelijkheid tot uitbreiding).
Vergoeding: Minimumloon voor studenten, € 12-15, exclusief vakantiegeld voor een afgestudeerde (afhankelijk van ervaring), of € 20-25 per uur excl. btw als ZZP'er (afhankelijk van ervaring).

Belangstelling? Mail dan voor 20 augustus je cv en motivatie naar Annemarie Voorsluys via annemarie.voorsluys@stichtingtechnotrend.nl.

Functie taken

    • Je draagt bij aan de coördinatie van de projectactiviteiten en aan een gestroomlijnde uitvoering hiervan.
    • Je bent verantwoordelijk voor het werven en opbouwen van goede contacten met scholen en betrokkenen.
    • Tijdens dit project werk je nauw samen met de directeur en een onderwijsspecialist. Ook draag je bij aan de versterking van het team, bijvoorbeeld door middel van werving en begeleiding van stagiairs en tussenjaarstudenten.
    • Wij bieden een afwisselende, creatieve werk plek in een leuk team in hartje Utrecht (5 min. fietsen van Utrecht Centraal) en een passend salaris of beloning als ZZP'er, student of afgestudeerde.

Functie eisen

    • Je hebt HBO/WO niveau
    • Ervaring in het onderwijs is een pré
    • Je hebt affiniteit met techniek en/of duurzaamheid
    • Je kunt je goed inleven in de doelgroep
    • Je bent zelfstandig, proactief en een echte netwerker
    • Zowel coördineren als samenwerken gaan je goed af.

Overige info

Voor Stichting Technotrend is het van belang om een goede werkervaring op het gebied van duurzame ontwikkeling te bieden aan studenten en net afgestudeerden. Dit draagt bij aan het vergroten van professionals met kwaliteiten en ervaring voor het verduurzamen van onze maatschappij. Ook ondersteunt Stichting Technotrend in de vervolgstappen van hun loopbaan.

Over Stichting Technotrend

Stichting Technotrend (STT) is een nationaal opererende organisatie met haar basis in Utrecht. Ze ontwikkelt educatieve lespakketten, programma’s en projecten voor leerlingen op basisscholen, buitenschoolse opvang, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, op het gebied van duurzaamheid, energie en techniek.

Stichting Technotrend voert Shop KlimaatWijs uit in samenwerking met Climate Neutral Foundation en Ecomatters en wordt gefinancierd door het wereldwijde innovatieplatform Climate-KIC.

Neem contact op