7 januari 2022: When the trees called the rain

When the trees called the rain

Kleinkunstvoorstelling groentroubadour Geertjan Aleven

In deze groen getinte voorstelling neemt singer-songwriter en troubadour Geertjan Aleven je mee naar zijn verleden én naar onze toekomst. Met een mix van indringende verhalen uit zijn leven afgewisseld met doorleefde composities biedt Geertjan humor en ontspanning, maar ook diepgang en visie. Het wordt aaneengesmeed tot een aantrekkelijk en soms ook ontroerend geheel. Het is een hartstochtelijk pleidooi, voor meer Natuur, en meer Hart.

Een authentieke kleinkunstvoorstelling!

ANNE, duurzame ontmoetingsplek.

Aanvang: 15.30 uur; zaal open om 15.15 uur. Pay as you like.

Meer informatie over deze voorstelling en aanmelden.

Recensies

"Geertjan neemt je op unieke wijze mee in het veranderingsproces van homo economicus naar mens met liefde voor het leven. Verhalend, zingend met de gitaar, reflecterend. Van de Dow Jones van de aandelen naar de Dow Jones van de nog levende soorten. Een muzikale reis naar de nieuwe planeet Aarde. Met een opgewekt hart reisden we na dit concert naar huis."

Margaret Dalman en Ton van den Hanenberg

”Van begin tot het einde liet ik me, soms bijna ademloos, meevoeren in de innerlijke wereld van Geertjan Aleven. Langzaam voert hij de spanning op in zijn performance tot een voor mij ontroerende ontknoping. Zijn optreden bracht mij in mijn gevoelswereld en puurheid van het kind zijn. Zijn woorden en poëtische melodieën raakten aan de essentie, de absurditeit en, soms, de wreedheid van het bestaan.
Ik ontkwam niet aan een diep verlangen naar ‘ puur natuur’  en dat maakte het geheel zo betoverend voor mij.”

Elisee Saris

Nieuwsjaarsborrel

Aansluitend bieden Stichting Technotrend en ANNE een duurzaam ontmoetingsmoment in de vorm van een open nieuwjaarsborrel.

troubadour Geertjan Aleven