20-24 juli 2020: Energy Challenges Zomerkamp

Energy Challenges organiseert voor kinderen van 10-12 jaar een onvergetelijke, energieke, maar bovenal leerzame week. Het thema is heel erg actueel en belangrijk:

duurzaamheid.

Een ontdekkingsreis waarbij je van de ene verbazing in de andere valt, zaken als energie besparen, duurzaam leven, meer plantaardig eten en recylen zijn absoluut niet saai. Voelen ze nu misschien nog als een ‘moetje’, na het Energy Challenges Zomerkamp vind je het vanzelfsprekend dat je zuinig omgaat met planeet aarde. Er is tenslotte geen Plan(eet) B.

Het Energy Challenges Zomerkamp wordt georganiseerd op Landgoed de Barendonk. Deze prachtige locatie bevindt zich in een bosrijke omgeving onder de rook van Nijmegen. Een inspirerende omgeving waarin de kinderen allerlei dieren kunnen spotten in de natuur én op de aangrenzende boerderij. Landgoed de Barendonk beschikt sinds 2015 over de Gouden Green Key; het internationale keurmerk voor duurzame toeristische bedrijven. Hier drink je appel- of perensap uit de eigen boomgaard, melk uit de nabijgelegen koeienstal én hebben ze zelfs hun eigen boerenkaas.

Alle informatie over het zomerkamp staat in de folder Energy Challenges Zomerkamp 2020 (pdf)

voorkant folder Energy challenges zomerkamp 2020

Neem contact op